+(387) 061/ 736 - 360 holidaytravelzivinice@gmail.com

27.02.-28.02.2021

Noćenje na bazi polupansiona

Bila je to Una. Otac se smije, misli da sam se prepao pa me pridržava i govori mi da se ne bojim, da je ćuprija tvrda, a ja se ne bojim: samo lebdim, sav prosjan tom Unom, tim nevidljivim čudom, za koje bih jedino znao reći, ljepota, ljepota, malo mi očiju da gledam, malo mi pluća da dišem”, napisao je Skender Kulenović o jedinstvenoj ljepoti ove rijeke.

Ušuškan na sjeverozapadu Bosne i Hercegovine, nalazi se grad Bihać. Lociran daleko od poznatih i već debelo utabanih puteva, grad na rijeci Uni je grad koji se može pohvaliti bogatom i dugom historijom, a danas predstavlja ekonomski i kulturni centar Unsko- Sanskog kantona. Na njegovu ljepotu niko ne ostaje ravnodušan.

Program putovanja:

Dan 1. 27.02.2021. (SUBOTA): ŽIVINICE – BANJA LUKA – BIHAĆ
Polazak iz Živinice u 05:00h (TC Omega), Tuzla u 05:20h, Lukavac u 05:50h.Vožnja modernim turističkim autobusom uz usputna zadržavanja po potrebi grupe. Po dolasku u Banja Luku, obilazak glavnih znamenitosti ( Tvrdjave Kastel, džamija Ferhadija, robna kuća Boska, centar). Nastavak putovanja prema Bihaću. Dolazak u Bihać predviđen u 14:00 h. Smještaj grupe u hotel. Vrijeme za slobodne aktivnosti. U 19:00h večera Noćenje.

Dan 2. 28.02.2021. (NEDELJA): BIHAĆ-JAPODSKI OTOCI – JAJCE – ŽIVINICE
Doručak. Odjava iz hotela i slijedi vožnja prema Japodskim otocima. Blizu Bihaća, u naselju Račić, smjestila se turistička atrakcija Japodski otoci. Ovo čudo prirode predstavlja kulturno-arheološko područje, okruženo zelenilom i plavom kraljicom – rijekom Unom. Pet drvenih mostića povezuju pet riječnih ada, koje gledajući iz zraka daju jedinstvenu sliku – „srca prirode“ Nakon obilaska Japodskih otoka slijedi vožnja prema prem Jajcu. Obilazak (vodopad Jajce i Travnika). Dolazak kući u večernjim satima. Kraj aranžmana.

CIJENA ARANŽMANA: 105,00 KM

  • U CIJENU ARANŽMANA UKLJUČENO:
  • Prevoz modernim turističkim autobusima
  • Smještaj u hotelu na bazi 1 polupansiona,hotel 3*
  • Pratilac grupe ispred agencije
  • Kompletna organizacija putovanja
  • U CIJENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:
  • Doplata za jednokrevetnu sobu-na upit
  • Ulaznice u muzej, nacionalni park Une i druge objekte od interesa

NAPOMENA: Ponuda rađena na bazi 35 osoba. U slučaju manjeg broja putnika, agencija zadržava pravo povećanja cijene aranžmana. Mogućnost plaćanja u ratama.

POSJETITE NAŠU FACEBOOK I INSTAGRAM STRANICU