+(387) 061/ 736 - 360 holidaytravelzivinice@gmail.com

O NAMA

Dobro došli na službenu stranicu putničke agencije Holiday travel gdje ćemo Vam pokušati dočarati i približiti barem dio putovanja koja za Vas nudimo. Poslujemo na adresi u samom centru grada, u ulici Oslobodjenja 23, ali za Vas smo dostupni u svako doba online kako preko Facebook stranice Holiday Travel Agency, tako i na brojeve telefona koje možete pronaći na Web i Facebook stranicama.

Putnička agencija “Holiday Travel” je osnovana u maju 2015. godine u Živinicama. Za Vašu i našu sigurnost i udobnost agencija raspolaže sa izuzetno mladim voznim parkom, vozila ne starija od 6 godina, a to su 4 autobusa visoke turističke klase. Organizujemo sve vrste putovanja po BiH, regionu i inostranstvu, učeničke ekskurzije i izlete, studentska putovanja, samostalno organizovana i osmišljena putovanja po zapadnoj i južnoj Evropi i poznatim evropskim metropolama, pa do dalekih putovanja i team buildinga. Nudimo mogućnost i iznajmljivanja autobusa za grupe od 21, 49 i 50 osoba.

Kreiramo i osmišljamo zabavne i nezaboravne programe te pružamo vrhunsku uslugu od početka pa do završetka putovanja. Izuzetno stručno osoblje i dugogodišnje iskustvo naših kadrova omogućavaju nam pružanje kompletne usluge, od kreiranja i organizacije projekta pa do same realizacije.

Zimski odmor prije svega zagovaramo na domaćim planinama koje su savršeno mjesto za Vaš odmor, zabavu, šetnje i sankanje sa Vašim najdražim, ali pored toga tu su i aranžmani u Srbiji, Sloveniji, Austriji i Italiji.
Odličan izbor za Vaše ljetovanje su također destinacije sa kojima gajimo dugogodišnje poslovanje i prijateljstvo, tako u vrlo sadržajnom i bogatom izboru Holiday Travel agencije pronaći ćete aranžmane za ljetovanja u BiH, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Albaniji, Turskoj, Grčkoj i Italiji.

Naše osoblje posjetilo je mnoge destinacije širom Evrope i svijeta i može dati lične preporuke. Za Vas kreiramo i organizujemo putovanja po rasporedu koji odgovara Vašim željama.

Vaš Holiday team!